skip to Main Content

Lotgenotencontact
Sporters helpen Sporters

(Oud-) sporter Renald Majoor heeft te maken gehad met grensoverschrijdend gedrag in zijn geliefde sport. Hij merkte, en lotgenoten met hem, dat praten enorm kan helpen bij het verwerken van een gebeurtenis als grensoverschrijdend gedrag. Normaal gesproken is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Schaamte voor wat er gebeurd is, het gevoel niet begrepen of niet geloofd te worden, het zijn voor alle slachtoffers herkenbare gevoelens. Praten met lotgenoten kan de drempel om te gaan praten enorm verlagen. Wie begrijpt beter wat je hebt doorgemaakt, wat je voelt en ervaart, dan een lotgenoot?

Wij gaan graag in gesprek met lotgenoten die te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag, seksuele intimidatie, geestelijke of fysieke mishandeling in de sport.

Wij zijn er ook voor bezorgde ouders/verzorgers van sporters

Wij praten graag met lotgenoten, maar ook met ouders die zich zorgen maken over hun kind of  zichzelf als ouders schuldig voelen over wat er met je kind gebeurd is. Sporters Helpen Sporters is een wegwijzer, onafhankelijk, vertrouwelijk en biedt een luisterend oor (aan álle sporters, ouders en verzorgers) en helpt met eventuele vervolgstappen.

Neem gerust contact met ons op. Wij luisteren en kijken samen naar oplossingen.

Wij zijn er voor jou!
Neem contact met ons op:

stichting De Stilte Verbroken
Dennendreef 10
7031 WL Wehl

info@destilteverbroken.nl

www.sportershelpensporters.nl
info@sportershelpensporters.nl

Contactformulier

""
1
Naam
no-icon
Adres
no-icon
Telefoonnummer
no-icon
Ik wil teruggebeld wordenMaak hieronder een keus!
Opmerking/ reactie
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te kunnen nemen.Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.

Wil jij je verhaal delen?

Blijf er niet mee rondlopen. Je hoeft het niet voor jezelf te houden of weg te stoppen uit schaamte, angst voor het breken van je sportcarrière of je plezier in de sport. Breng je verhaal naar buiten en vertrouw op jezelf dat het goed is om te doen. We zijn er om naar je te luisteren en je te helpen!

Mede mogelijk gemaakt door

Back To Top